Research of “regional ingredients and local cuisine” in junior high school home economics
        Bulletin of the Integrated Center for Education Research and Training Volume 48
        Page 115-121
        
    published_at 2019-09-30
            Title
        
        中学校家庭科「地域の食材と郷土料理」に関する研究 : 山口県における郷土料理の意識と実態
        Research of “regional ingredients and local cuisine” in junior high school home economics
        
    
        
            Source Identifiers
        
    
    
            Creator Keywords
        
            郷土料理
            いとこ煮
            けんちょう
            ちしゃなます
    
        
            Languages
        
            jpn
    
    
        
            Resource Type
        
        departmental bulletin paper
    
    
        
            Publishers
        
            山口大学教育学部附属教育実践総合センター
    
    
        
            Date Issued
        
        2019-09-30
    
    
        
            File Version
        
        Version of Record
    
    
        
            Access Rights
        
        open access
    
    
            Relations
        
            
                
                
                [ISSN]2434‐4494
            
            
                
                
                [NCID]AA11250344
            
    
        
            Schools
        
            教育学部
    
                
