Japanese | English

トップページへ戻る

掲載誌名 別一覧


Quantitative estimation of Campylobacter cross-contamination in carcasses and chicken products at an abattoir
作成者 : Sasaki, Yoshimasa / Haruna, Mika / Mori, Tetsuya / Kusukawa, Masashi / Murakami, Mariko / Tsujiyama, Yayoi / Ito, Kazuo / Toyofuku, Hajime / Yamada, Yukiko 掲載誌名 : Food Control 巻 : 43 号 : 開始ページ : 10 終了ページ : 17 発行日 : 2014-09-00 リポジトリID : 2014010254
アクセス件数 : 571 件 ダウンロード件数 : 0 件
Semi-quantitative study to evaluate the performance of a HACCP-based food safety management system in Japanese milk processing plants
作成者 : Sampers, Imca / Toyofuku, Hajime / Luning, Pieternel A. / Uyttendaele, Mieke / Jacxsens, Liesbeth 掲載誌名 : Food Control 巻 : 23 号 : 1 開始ページ : 227 終了ページ : 233 発行日 : 2012-01-01 リポジトリID : 2013010733
アクセス件数 : 465 件 ダウンロード件数 : 0 件

[1]