Japanese |
English
トップページへ戻る
掲載誌名 別一覧
-
Quantitative estimation of Campylobacter cross-contamination in carcasses and chicken products at an abattoir
-
作成者 : Sasaki, Yoshimasa / Haruna, Mika / Mori, Tetsuya / Kusukawa, Masashi / Murakami, Mariko / Tsujiyama, Yayoi / Ito, Kazuo / Toyofuku, Hajime / Yamada, Yukiko
掲載誌名 : Food Control
巻 : 43
号 :
開始ページ : 10
終了ページ : 17
発行日 : 2014-09-00
リポジトリID : 2014010254
アクセス件数 : 952 件
ダウンロード件数 : 0 件
-
Semi-quantitative study to evaluate the performance of a HACCP-based food safety management system in Japanese milk processing plants
-
作成者 : Sampers, Imca / Toyofuku, Hajime / Luning, Pieternel A. / Uyttendaele, Mieke / Jacxsens, Liesbeth
掲載誌名 : Food Control
巻 : 23
号 : 1
開始ページ : 227
終了ページ : 233
発行日 : 2012-01-01
リポジトリID : 2013010733
アクセス件数 : 818 件
ダウンロード件数 : 0 件
[1]