Japanese | English

トップページへ戻る

作成者 別一覧


Why is an aged whiskey highly valued?
作成者 : Aoshima, Hitoshi / Hossain, Sheikh Julfikar / Koda, Hirofumi / Kiso, Yoshinobu 掲載誌名 : Current nutrition & food science 巻 : 5 号 : 開始ページ : 204 終了ページ : 208 発行日 : 2009 リポジトリID : 2010010423
アクセス件数 : 681 件 ダウンロード件数 : 0 件
Review of functional studies of beverage components acting on the recombinant GABA_A neuroreceptor, and Na^+/glucose cotransporter-response using the Xenopus oocyte expression system and electrophysiological measurements
作成者 : Hossain, Sheikh Julfikar / Aoshima, Hitoshi / Koda, Hirofumi / Kiso, Yoshinobu 掲載誌名 : Food biotechnology 巻 : 21 号 : 3 開始ページ : 237 終了ページ : 270 発行日 : 2007 リポジトリID : 2010010414
アクセス件数 : 547 件 ダウンロード件数 : 0 件
Effects of beer and hop on ionotropic γ-aminobutyric acid receptors
作成者 : Aoshima, Hitoshi / Takeda, Katsuichi / Okita, Yoichi / Hossain, Sheikh Julfikar / Koda, Hirofumi / Kiso, Yoshinobu 掲載誌名 : Journal of agricultural and food chemistry 巻 : 54 号 : 7 開始ページ : 2514 終了ページ : 2519 発行日 : 2006-04 リポジトリID : 2010010407
アクセス件数 : 490 件 ダウンロード件数 : 0 件
Fragrances in oolong tea that enhance the response of GABA_A receptors
作成者 : Hossain, Sheikh Julfikar / Aoshima, Hitoshi / Koda, Hirofumi / Kiso, Yoshinobu 掲載誌名 : Bioscience, biotechnology, and biochemistry 巻 : 68 号 : 9 開始ページ : 1842 終了ページ : 1848 発行日 : 2004-09 リポジトリID : 2010010405
アクセス件数 : 551 件 ダウンロード件数 : 0 件
Aging of whiskey increases 1,1-diphenyl-2-picrylhydrazyl radical scavenging activity
作成者 : Aoshima, Hitoshi / Tsunoue, Hideaki / Koda, Hirofumi / Kiso, Yoshinobu 掲載誌名 : Journal of agricultural and food chemistry 巻 : 52 号 : 16 開始ページ : 5240 終了ページ : 5244 発行日 : 2004-08 リポジトリID : 2010010404
アクセス件数 : 661 件 ダウンロード件数 : 0 件
Effects of coffee components on the response of GABA_A receptors expressed in Xenopus oocytes
作成者 : Hossain, Sheikh Julfikar / Aoshima, Hitoshi / Koda, Hirofumi / Kiso, Yoshinobu 掲載誌名 : Journal of agricultural and food chemistry 巻 : 51 号 : 26 開始ページ : 7568 終了ページ : 7575 発行日 : 2003 リポジトリID : 2010010401
アクセス件数 : 630 件 ダウンロード件数 : 0 件
Aging of whiskey increases the potentiation of GABA_A receptor response
作成者 : Koda, Hirofumi / Hossain, Sheikh Julfikar / Kiso, Yoshinobu / Aoshima, Hitoshi 掲載誌名 : Journal of agricultural and food chemistry 巻 : 51 号 : 18 開始ページ : 5238 終了ページ : 5244 発行日 : 2003 リポジトリID : 2010010400
アクセス件数 : 655 件 ダウンロード件数 : 0 件
Potentiation of the ionotropic GABA receptor response by whiskey fragrance
作成者 : Hossain, Sheikh Julfikar / Aoshima, Hitoshi / Koda, Hirofumi / Kiso, Yoshinobu 掲載誌名 : Journal of agricultural and food chemistry 巻 : 50 号 : 23 開始ページ : 6828 終了ページ : 6834 発行日 : 2002 リポジトリID : 2010010398
アクセス件数 : 743 件 ダウンロード件数 : 0 件

[1]