Japanese |
English
トップページへ戻る
作成者 別一覧
-
Why is an aged whiskey highly valued?
-
作成者 : Aoshima, Hitoshi / Hossain, Sheikh Julfikar / Koda, Hirofumi / Kiso, Yoshinobu
掲載誌名 : Current nutrition & food science
巻 : 5
号 :
開始ページ : 204
終了ページ : 208
発行日 : 2009
リポジトリID : 2010010423
アクセス件数 : 697 件
ダウンロード件数 : 0 件
-
Review of functional studies of beverage components acting on the recombinant GABA_A neuroreceptor, and Na^+/glucose cotransporter-response using the Xenopus oocyte expression system and electrophysiological measurements
-
作成者 : Hossain, Sheikh Julfikar / Aoshima, Hitoshi / Koda, Hirofumi / Kiso, Yoshinobu
掲載誌名 : Food biotechnology
巻 : 21
号 : 3
開始ページ : 237
終了ページ : 270
発行日 : 2007
リポジトリID : 2010010414
アクセス件数 : 582 件
ダウンロード件数 : 0 件
-
Effects of beer and hop on ionotropic γ-aminobutyric acid receptors
-
作成者 : Aoshima, Hitoshi / Takeda, Katsuichi / Okita, Yoichi / Hossain, Sheikh Julfikar / Koda, Hirofumi / Kiso, Yoshinobu
掲載誌名 : Journal of agricultural and food chemistry
巻 : 54
号 : 7
開始ページ : 2514
終了ページ : 2519
発行日 : 2006-04
リポジトリID : 2010010407
アクセス件数 : 515 件
ダウンロード件数 : 0 件
-
Fragrances in oolong tea that enhance the response of GABA_A receptors
-
作成者 : Hossain, Sheikh Julfikar / Aoshima, Hitoshi / Koda, Hirofumi / Kiso, Yoshinobu
掲載誌名 : Bioscience, biotechnology, and biochemistry
巻 : 68
号 : 9
開始ページ : 1842
終了ページ : 1848
発行日 : 2004-09
リポジトリID : 2010010405
アクセス件数 : 579 件
ダウンロード件数 : 0 件
-
Aging of whiskey increases 1,1-diphenyl-2-picrylhydrazyl radical scavenging activity
-
作成者 : Aoshima, Hitoshi / Tsunoue, Hideaki / Koda, Hirofumi / Kiso, Yoshinobu
掲載誌名 : Journal of agricultural and food chemistry
巻 : 52
号 : 16
開始ページ : 5240
終了ページ : 5244
発行日 : 2004-08
リポジトリID : 2010010404
アクセス件数 : 687 件
ダウンロード件数 : 0 件
-
Effects of coffee components on the response of GABA_A receptors expressed in Xenopus oocytes
-
作成者 : Hossain, Sheikh Julfikar / Aoshima, Hitoshi / Koda, Hirofumi / Kiso, Yoshinobu
掲載誌名 : Journal of agricultural and food chemistry
巻 : 51
号 : 26
開始ページ : 7568
終了ページ : 7575
発行日 : 2003
リポジトリID : 2010010401
アクセス件数 : 653 件
ダウンロード件数 : 0 件
-
Aging of whiskey increases the potentiation of GABA_A receptor response
-
作成者 : Koda, Hirofumi / Hossain, Sheikh Julfikar / Kiso, Yoshinobu / Aoshima, Hitoshi
掲載誌名 : Journal of agricultural and food chemistry
巻 : 51
号 : 18
開始ページ : 5238
終了ページ : 5244
発行日 : 2003
リポジトリID : 2010010400
アクセス件数 : 684 件
ダウンロード件数 : 0 件
-
Potentiation of the ionotropic GABA receptor response by whiskey fragrance
-
作成者 : Hossain, Sheikh Julfikar / Aoshima, Hitoshi / Koda, Hirofumi / Kiso, Yoshinobu
掲載誌名 : Journal of agricultural and food chemistry
巻 : 50
号 : 23
開始ページ : 6828
終了ページ : 6834
発行日 : 2002
リポジトリID : 2010010398
アクセス件数 : 764 件
ダウンロード件数 : 0 件
[1]