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タイトルDimethyl sulfide as a source of the seaweed-like aroma in cooked soybeans and correlation with its precursor, S-methylmethionine (vitamin U)
作成者Morisaki, Akira
Yamada, Naohiro
Yamanaka, Shiori
Matsui, Kenji
作成者ヨミモリサキ, アキラ
ヤマダ, ナオヒロ
ヤマナカ, シオリ
マツイ, ケンジ
作成者別表記松井, 健二
作成者所属山口大学大学院医学系研究科(農学)
本文言語eng
著者キーワードsoybean
flavor
dimethyl sulfide
S-methylmethionine
資料タイプtext
出版者American Chemical Society
NII資料タイプ学術雑誌論文
査読の有無査読あり
ISSN00218561
NCIDAA00250794
掲載誌名Journal of agricultural and food chemistry
掲載誌名別表記J. agric. food chem
62
33
開始ページ8289
終了ページ8294
発行日2014-08-20
PubMed IDinfo:pmid/25090616
DOIinfo:doi/10.1021/jf501614j
関連情報URL(IsPartOf)http://pubs.acs.org/journal/jafcau
著者版/出版社版その他
リポジトリID2015010123
地域区分山口大学
URIhttp://www.lib.yamaguchi-u.ac.jp/yunoca/handle/2015010123