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フルテキストURL2014010053.pdf ( 444.3KB ) 公開日 2014-05-29
タイトルControl of degreening in postharvest green sour citrus fruit by electrostatic atomized water particles
作成者Yamauchi, Naoki
Takamura, Kohtaro
Shigyo, Masayoshi
Migita, Catharina Taiko
Masuda, Yukihiro
Maekawa, Tetsuya
作成者ヨミヤマウチ, ナオキ
タカムラ, コウタロウ
シギョウ, マサヨシ
ミギタ, タイコ
マスダ, ユキヒロ
マエカワ, テツヤ
作成者別表記山内, 直樹
執行, 正義
右田, たい子
作成者所属山口大学農学部
本文言語eng
著者キーワードElectrostatic atomized water particles
Green sour citrus fruit
Degreening
Active oxygen species
Storage
資料タイプtext
ファイル形式application/pdf
出版者Elsevier
NII資料タイプ学術雑誌論文
査読の有無査読あり
ISSN0308-8146
NCIDAA00649137
掲載誌名Food chemistry : an international journal
156
開始ページ160
終了ページ164
発行日2014-08-01
DOIinfo:doi/10.1016/j.foodchem.2014.01.088
関連情報URL(IsPartOf)http://www.sciencedirect.com/science/journal/03088146
著者版/出版社版著者版
リポジトリID2014010053
地域区分山口大学
URIhttp://www.lib.yamaguchi-u.ac.jp/yunoca/handle/2014010053