Japanese | English

トップページへ戻る

詳細

   
フルテキストURLフルテキストリンクなし
タイトルAnalysis of risk management reports in food service practical training course
作成者Shimada, Ikuko
Toyofuku, Hajime
Hisa, Kazuo
Numata, Satoshi
Kawamura, Mieko
作成者ヨミシマダ, イクコ
トヨフク, ハジメ
ヒサ, カズオ
ヌマタ, サトシ
カワムラ, ミエコ
作成者別表記豊福, 肇
作成者所属山口大学共同獣医学部
内容記述(抄録等)First AFSSA Conference on Food Safety and Food Security held at Osaka Prefecture University, Osaka, Japan on September 15-17, 2012
本文言語eng
著者キーワードrisk management
food service
Good Hygienic Manual
資料タイプtext
出版者Asian Food Safety and Security Association
NII資料タイプ会議発表論文
査読の有無査読あり
ISSN2306-2150
掲載誌名Proceeding of the 1st International Conference on Asian Food Safety and Food Security.
開始ページ130
終了ページ133
発行日2012
リポジトリID2013010757
地域区分山口大学
URIhttp://www.lib.yamaguchi-u.ac.jp/yunoca/handle/2013010757