フルテキストURL | 2010010418.pdf ( 1.5MB ) 公開日 2011-07-19
|
タイトル | Total phenolic content, antioxidative, anti-amylase, anti-glucosidase, and antihistamine release activities of Bangladeshi fruits |
作成者 | Hossain, Sheikh Julfikar
Tsujiyama, Iyo
Takasugi, Mikako
Islam, Md. Ashabul
Biswas, Rajat Shuvra
Aoshima, Hitoshi
|
作成者ヨミ | ツジヤマ, イヨ
タカスギ, ミカコ
アオシマ, ヒトシ
|
作成者別表記 | 青島, 均
|
作成者所属 | 山口大学大学院医学系研究科(理学)
|
本文言語 | eng
|
著者キーワード | antioxidant
anti-amylase
anti-glucosidase
anti-allergy
antihistamine release
fruits
polyphenol
|
資料タイプ | text |
ファイル形式 | application/pdf |
出版者 | 日本食品科学工学会
|
出版者ヨミ | ニホン ショクヒン カガク コウガッカイ
|
NII資料タイプ | 学術雑誌論文 |
査読の有無 | 査読あり |
ISSN | 1344-6606
|
NCID | AA11320122
|
掲載誌名 | Food science and technology research |
巻 | 14 |
号 | 3 |
開始ページ | 261 |
終了ページ | 268 |
発行日 | 2008 |
DOI | info:doi/10.3136/fstr.14.261 |
関連情報URL(IsPartOf) | http://www.jstage.jst.go.jp/browse/fstr
|
著者版/出版社版 | 出版社版 |
リポジトリID | 2010010418 |
地域区分 | 山口大学
|
URI | http://www.lib.yamaguchi-u.ac.jp/yunoca/handle/2010010418 |